Lunch
Graag houden wij rekening met eventuele voedselallergieën,
bespreek ze bij uw reservatie of bestelling met de chef
Aan persoonlijke vegetarische/veganistische voorkeuren kunnen wij niet altijd voldoen,
daar onze culinaire voorkeur en focus ligt op het werken met vis en vlees.

2 gangen € 32
Enkel tijdens de middag van dinsdag tot vrijdag
Voorgerecht, hoofdgerecht

3 gangen € 43
Enkel tijdens de middag van dinsdag tot vrijdag
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4 gangen € 58
Enkel tijdens de middag van dinsdag tot vrijdag
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
Lunch is een maandelijks wisselend seizoensmenu
Menu/Diner
Graag houden wij rekening met eventuele voedselallergieën,
bespreek ze bij uw reservatie of bestelling met de chef
Aan persoonlijke vegetarische/veganistische voorkeuren kunnen wij niet altijd voldoen,
daar onze culinaire voorkeur en focus ligt op het werken met vis en vlees.

Marktmenu
4 of 5 gangen
enkel op donderag-,vrijdag- en zaterdagavond
“6-wekelijks wisselend seizoensmenu”
Marktmenu
Sint Jakobsvrucht (carpaccio), ganzenlever
rode biet, groene appel, beuling
skrei, Noordzeekrab
knolselder, verbena
kalfszwezerik
paddestoelen, truffel, witloof
(enkel 5 gangen menu)
Black Angus picanha
peterseliewortel, aubergine, raap, zilverui
citroengras
amandel, pinda, banaan
(kaas in plaats van dessert € 9 suppl.)
4 gangen menu aan € 67
aangepaste wijnen aan € 29
5 gangen menu* aan € 80
aangepaste wijnen aan € 35
dessertwijn facultatief € 8