Lunch
Graag houden wij rekening met eventuele voedselallergieën,
bespreek ze bij uw reservatie of bestelling met de chef
Aan persoonlijke vegetarische/veganistische voorkeuren kunnen wij niet altijd voldoen,
daar onze culinaire voorkeur en focus ligt op het werken met vis en vlees.
3 gangen € 49
Enkel tijdens de middag van dinsdag tot vrijdag
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4 gangen € 64
Enkel tijdens de middag van dinsdag tot vrijdag
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
Lunch is een 6-wekelijks wisselend seizoensmenu
Menu/Diner
Graag houden wij rekening met eventuele voedselallergieën,
bespreek ze bij uw reservatie of bestelling met de chef
Aan persoonlijke vegetarische/veganistische voorkeuren kunnen wij niet altijd voldoen,
daar onze culinaire voorkeur en focus ligt op het werken met vis en vlees.
Marktmenu
4 of 5 gangen
enkel op donderag en vrijdagavond
“6-wekelijks wisselend seizoensmenu”
wilde gamba
avocado, saffraan, tomaat
pladijs, gerookte paling
risotto, komkommer, dille
kreeft
girollen
(enkel 5 gangen menu)
Rubia Gallega (runderras entrecote)
sucrine, ratatouille
chocolade, rode vruchten
vanille, passievrucht
(kaas in plaats van dessert € 9 suppl.)
4 gangen menu aan € 72
aangepaste wijnen aan € 29
5 gangen menu* aan € 85
aangepaste wijnen aan € 35
dessertwijn facultatief € 8