Graag houden wij rekening met eventuele voedselallergieën,
bespreek ze bij uw reservatie of bestelling met de chef
Aan persoonlijke vegetarische/veganistische voorkeuren kunnen wij niet altijd voldoen,
daar onze culinaire voorkeur en focus ligt op het werken met vis en vlees.
LUNCH
3 gangen € 49
4 Gangen € 64
Enkel tijdens de middag van dinsdag tot vrijdag
Lunch is een 6-wekelijks wisselend seizoensmenu
Voorgerecht
Sint Jacobsvrucht
hazelnoot, bloemkool, vanille
of
everzwijn
mierikswortel, appel, walnoot
Tussengerecht
(enkel 4 gangen)
fazant, ganzenlever
witloof, salie
Hoofdgerecht
koolvis, garnalen
paddenstoelen, schaaldieren bisque
of
hert
wildgarnituur, kardemom
Dessert
mandarijn
speculaas, tonka
of
assortiment kaas (suppl. 10€)
Menu/Diner
Graag houden wij rekening met eventuele voedselallergieën,
bespreek ze bij uw reservatie of bestelling met de chef
Aan persoonlijke vegetarische/veganistische voorkeuren kunnen wij niet altijd voldoen,
daar onze culinaire voorkeur en focus ligt op het werken met vis en vlees.
Marktmenu
4 of 5 gangen
enkel op donderag en vrijdagavond
“6-wekelijks wisselend seizoensmenu”
everzwijn
mierikswortel, appel, walnoot
fazant, ganzenlever
witloof, salie
haas
pastinaak, paddenstoelen
(enkel 5 gangen menu)
hert
wildgarnituur, kardemom
mandarijn
speculaas, tonka
(kaas in plaats van dessert € 10 suppl.)
4 gangen menu aan € 72
aangepaste wijnen aan € 33
5 gangen menu* aan € 85
aangepaste wijnen aan € 38
dessertwijn facultatief € 9

